Scoretricks

Hvis du var et sandkorn, ville jeg købe Sahara! Gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen?
Hvis du var en tåre i mit øje, ville jeg aldrig græde af frygt for at miste dig! Savner din far en ny svigersøn?
Skal vi danse? Hvad..øh..kommer du her tit?
I morgen, når du skal have morgenmad, skal jeg så ringe til dig, eller prikke til dig? Sikken dejlig næse du har, jeg har også næse for flotte piger som dig...
Her har du 100 kr. ("Hvad skal jeg bruge dem til?") For de 99 skal du købe roser og for den sidste krone skal du ringe til mig. Jeg har lige fået ny dobbeltseng! Vil du med hjem og afprøve den?
(kigger på pigens trøjes mærke), ja tænkte det nok...MADE IN HEAVEN. Er det mig, der har spist chilli, eller er du bare HOT?
Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi et par gange? Hej skat, du ser træt ud. Skal jeg holde dine bryster?
Jeg har glemt mit telefonnummer, kan jeg låne dit? Jeg har lige fået et nyt ur, det kan både spå og vise hvad klokken er. Jeg kan f.eks. se, at du ikke har trusser på. ("Jo det har jeg da!") Undskyld, så er mit ur en time foran.
Spiser du Kellogg's til morgenmad? Du vækker ellers en tiger i mig. Står du ikke og fryser? Jeg har klædt dig af med øjnene de sidste 10 min.
Øhh... jeg er ikke så kendt her i byen - kan du følge mig hjem? Vil du med hjem og lege brandbil? Du hyler - jeg sprøjter.

Det er ikke ret mange af disse scoretricks der får dig til at score, men de kan måske være med til at bryde isen og få den udvalgte til at grine, og det er et godt scoretrick. Men noget af det der virker bedst er stadig at smile til den udvalgte eller bare sende ham/hende et sigende blik. Et blik kan sige mere end 100 scorereplikker...


Hjem