s brevkasse
Brevkassen opdateres desværre ikke mere.
Vi har valgt at koncentrere os om spørgsmål der har med kærlighed og forelskelse at gøre. Hvis du har specifikke spørgsmål om sex, kan vi henvise til www.lyst.dk.
Her på siden er de seneste spørgsmål og svar. Hvis du vil læse nogle af de tidligere, så klik her.

Hej?
Ja, jeg har et problem *Snøft*.
Jeg har haft internet i 1 år. Jeg er en fast chatter inde på Forum (men ikke computer-nørd). Inde på et af chat-rummene mødte jeg bare den sødeste fyr (kalder ham lige for SS).
Vi startede med at fantasere om at vi kyssede hinanden, men det udviklede sig til at jeg fik hans mobil-nummer. Så ringede jeg til ham. Men efter jeg havde snakket med ham blev jeg endnu mere vild med ham. Vi vil så gerne mødes, men vi bor for langt væk fra hinanden *Vrææææl*. Han er mega populær i den by han bor i, men jeg er ikke den mest populære (Men er sq heller ikke helt ved siden af). Jeg er bange for at han bliver skuffet over mig. Hvad kan jeg gøre? Vi har været net- kærester i lidt over 3 uger, og vi ringer til hinanden hver dag.
Tak på forhånd.
H., 15 år.
Hej H.
Det er det som både kan gøre kærester på internettet meget spændende men også kan gøre det meget skræmmende. Det positive er at man når at snakke om en masse ting og lærer hinanden godt at kende og derfor ved hvordan personen er inden man bliver kærester. På den anden side kan det være svært at møde personen i virkeligheden. Fordi det er en anden situation lige pludselig at stå over for personen. Men I har snakket sammen over nettet i et stykke tid og det lyder til at I snakker godt sammen, når I taler i telefonen. Så jeg tror, det vil komme til at gå godt, når I mødes. Som udgangspunkt har I det godt sammen, så tænk ikke på at du måske ikke er så populær som ham. Når man er forelsket betyder det ikke noget.
Held og lykke.
Hilsen Anette

Hej teen,
jeg er en flink fyr på 17 år. For en uge siden begyndte jeg at komme sammen med denne her pige. Hun er bare vildt sød, men jeg har på fornemmelsen, at hun er utro. Når jeg spørger hende om hun er det, siger hun at det er hun ikke, men hun bliver samtidig helt rød i hovedet og kigger ned i jorden. HJÆLP MIG!!
Hilsen Jørgen.
Hej Jørgen
Det vigtigste i et forhold er at man kan stole på hinanden, og har fuld tillid til den anden. Vi har ikke noget konkret forslag til, hvordan du kan finde ud af om hun er dig utro, men hvis I har et godt forhold, og du spørger hende direkte, må du da gå ud fra at hun fortæller dig sandheden.
Det er da ikke mærkeligt, at hun synes det er pinligt og bliver ked af det, hvis du beskylder hende for at være dig utro. Pas på at du ikke får for kraftige ejer-fornemmelser - I har trods alt kun været kærester i kort tid. Måske har hun nogle drenge-venner, som du er jaloux på? Eller en tidligere kæreste, der nu bare er en ven?
Hvad med at lave en lækker middag til hende, og få jer en snak om hvad I kan forvente af hinanden og hvad I begge to synes er det vigtigste i jeres forhold. Forhåbentlig er det noget med at elske og respektere hinanden, hvilket også betyder at der ikke er noget utroskab.
Hilsen Ida og Kim

Hej Teen.
Mit problem er, at jeg er vildt forelsket i min ekskæreste endnu. Det er lidt over 2 måneder siden vi holdt op med at komme sammen. Jeg ved ikke, om han stadig kan lide mig, eller om jeg bare er et overstået kapitel. Jeg går i klasse med ham, og jeg tænker på ham næsten hele tiden. Vi er tit sammen om aftenen med vores fælles venner. Det er bare lidt svært, når man sidder sammen med dem, fordi de har næsten allesammen kæreste på. Snøft.
Men hjælp mig, hvad skal jeg gøre? Vi fjanter lige så meget rundt, som vi gjorde lige før vi begyndte at komme sammen. Jeg savner ham for vildt.
Hilsen en pige på 16
Svar fra en pige på 14 år:
Jeg forstår dit problem, men der er ikke andet at gøre end at snakke med ham til en fest eller når i er sammen med vennerne. Jeg er sikker på at han stadigvæk er vild med dig. Når I så snakker, kan du spørge om hvem han bedst kan lide af pigerne fra din klasse. Sig at han skal svare helt ærligt (og han må ikke være fuld). Så får du svaret, og hvis han siger "dig", er det jo bare om at spørge om han vil med hjem. Tro mig,jeg har prøvet det før.
Hilsen Anja

Svar fra en pige på 16 år:
Jeg har været i dine sko, jeg har også prøvet det, og det er ikke sjovt!!!
Jeg synes at du skal prøve at spørge ham en dag, om I ikke kan snakke sammen på et eller andet tidspunkt, og så skal du prøve at snakke med ham om han ikke har lyst til at give det en chance mere, og hvis han ikke vil, er der jo ikke så meget at gøre.
Håber at du kan bruge det til noget(?)
Eva

Da jeg så ham første gang forelskede jeg mig dybt i ham. Hans lyseblå øjne, hans smil og hans personlighed. Han var perfekt. Vi begyndte at komme sammen, men allerede efter en måned var han sammen med en anden. Jeg græd ikke, men var ulykkelig og vred. Han nåede aldrig at fortælle mig det, jeg fik det at vide og ignorerede ham, men det skulle jeg ikke have gjort. 3 uger efter ringede han til mig temmelig stiv, han var ked af det, mest af alt fordi han ikke havde haft chancen for at fortælle mig det selv. Jeg sagde at jeg var ligeglad, men det var jeg ikke, langt fra. Jeg sagde vi ville snakke om det dagen efter til en fest. Selvfølgelig endte det galt og jeg var sammen med ham igen. Nu kommer vi sammen igen, men når han siger han elsker mig og aldrig kan gøre mig ondt igen, tror jeg ikke på ham. Jeg elsker ham, men kan ikke definere ordet og er stadig bange for at blive såret.
S., 15 år
Kære S.
Vi kan godt forstå, at du føler såret og usikker på din kæreste. Du må gøre op med dig selv, om du kan tilgive ham og måske med tiden stole på ham igen. Lad være med at tænke for meget på "at elske". Se nu bare om jeres forhold kan fungere, så kan det med at elske komme hen ad vejen. Og snak med dine veninder, det er det, de er der for!
Hilsen
Kim

Kære Teen.
Hvis ens veninde kommer sammen med en fyr, og du ved at hun ikke elsker ham, hvad skal man så gøre? Man kan jo ikke bare sige det. Nu er det sådan at min anden veninde også kan lide ham, og hun er virkelig ked af det. Hvad skal jeg gøre? Det er hårdt at være sammen med dem begge. Jeg hader nemlig ham som de kan lide. Hans ven er okay, men ingen af dem er lækre. Jeg kan ikke klare at være sammen med min veninde efter de er begyndt at være sammen. Er det ikke også forkert?
Kærlig hilsen
H.
Kære H.
Sikke noget rod! Du gør nok klogest i at blande dig uden om de andres kærlighedsforhold. Hvis du vil beholde dine veninder, må du respektere, at de har betroet sig til dig. De havde nok brug for at du lyttede, men de må selv løse deres egne problemer.
Hilsen
Ida, Anette og Kim

Kære Teen!
Jeg har et lille kontaktproblem, som jeg håber I kan hjælpe mig med..... I min klasse går en pige som jeg desværre er blevet forelsket i. Jeg er i tvivl om hun også kan lide mig. Hvordan kommer jeg lidt tættere på uden at vise hvad jeg føler... Og hvad kan man sige, hvis man vil snakke med hende uden at virke for kedelig?
Jeg håber, I vil hjælpe mig med problemet, selv om det ikke er så slemt som alle de andre.
Hilsen Den tamme løve.
Kære Løve,
hvad med at spørge nogle stykker fra klassen (inklusive selvfølgelig hende pigen!) om at gå i biografen? Du kan tilbyde at hente billetterne, og sørger selvfølgelig for, at give hende pladsen ved siden af din. Så kan man "komme til" at sidde og røre ved hinanden og mærke om der er interesse.
Mange hilsner fra
Ida, Anette og Kim

Hejsa!
Jeg er en dreng på snart 17 år. I sidste week-end kom jeg til at snakke med en pige gennem nogle venner. Hun er rigtig sød. Der er bare det "problem" at hun er 22 år. Hun ved godt at jeg kun er 16. Alligevel har hun hver eneste dag siden, sendt små søde beskeder på min telefonen. Kan det være fordi hun er ude efter mig? Det virker bare lidt uvirkeligt for mig at en pige på 22 vil være sammen med en dreng på 16 (17). Jeg tør slet ikke tænke på hvad hun forventer hvis jeg er sammen med hende. Jeg har INGEN erfaring med sex overhovedet. Vil hun blive skuffet eller ved hun godt at drenge som mig ingen erfaring har? Hun ved at jeg har været sammen med mange piger, men hun ved ikke at jeg aldrig har været i seng med nogen.
Hvad skal jeg gøre?????
P.S.
Hvis nu man er træt af at bruge kælenavne som "søde" når man sender beskeder på telefon,
hvad kan piger så lide at høre???
Hej.
Vi er ikke i tvivl om, at pigen er interesseret i dig. Alder har ikke noget at sige når det gælder kærlighed, og det kan da godt være, at hun er mere erfaren end dig. Det skal du dog ikke lade dig slå ud af. Hvis man er forelsket finder man ud af det sammen, og hun kan måske lære dig dig et par tricks.
Der er mange kælenavne man kan kalde hinanden, men da I ikke er kærester endnu skal det nok være noget uforpligtende. Du kan fx skrive; Skat, Søtte, Honeybun, Hon, Darling, Sweetie, Sugar, Babe, Angel.
Mange hilsner fra
Anette, Ida og Kim

Hejsa Teen
Jeg er en 17-årig pige med et stort problem.... Jeg er forelsket. Det er jo altid dejligt at være forelsket, men problemet er, at jeg bor i Køge og han i Helsingør. Jeg har før kommet sammen med én, der bor et godt stykke væk og det var ikke ligefrem nemt. Men jeg elsker ham her og jeg ved at han elsker mig......men hvad skal jeg gøre, han er for langt væk!!!
Hilsen den fortvivlede 17-årige
Kære fortvivlede,
Når du elsker ham så højt, så burde I kunne finde en løsning. Foreløbig kan I vel ses i weekenderne, og hvis jeres forhold varer ved, kan én af jer flytte hen i nærheden af den anden. Og en gang kan I måske flytte sammen?
Held og lykke fra
Ida, Anette og Kim

Hejsa!
Jeg har et lille problem her...
Der er en pige på mit gymnasium, som jeg er helt vild med. Hver gang hun går forbi mig går jeg simpelthen i trance. Hun er også 17 år. Jeg kan ikke få mig selv til at gå over og sige hej til hende, for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal sige. Man kan jo ikke rigtig sige, "Hej Laura, jeg synes du er rigtig dejlig, og vil gerne lære dig at kende", eller hvad? En fra min klasse, som der har gået i klasse med hende, har sagt til hende at jeg godt kan lide hende, men hun var ikke interesseret. Men klart nok, for hun kender mig jo overhovedet ikke. Jeg har sendt et par SMS-beskeder til hende, men hun har ikke skrevet tilbage. Hvad pokker gør jeg???
PS.(Det har aldrig været et problem for mig at få fat i piger. Tværtimod.)
Hej!
Det er nok hverken med SMS-beskeder eller hurtige replikker, at du får scoret hende. Som du selv siger, kender hun dig jo ikke, men det kan hun jo komme til! Snak med hende næste gang der er fest. Dans med hende, køb hende en sodavand/øl og giv hende en chance for at lære dig at kende.
Held og lykke!
Anette, Ida og Kim

Hej Teen
Jeg har et mega problem!
Jeg har chattet med en fyr (L) vi er begyndt at skrive sammen over mail. Men... jeg er kommet til at spørge om vi skulle være kærester. Så er problemet bare, at det tog så lang tid før at han svarede, at jeg i mellemtiden har fået en kæreste (R). Men så var det jo at L sagde ja! Men jeg er jo kæreste med R.
Så er spørgsmålet: Hvordan skal jeg sige nej til L (det var jo trods alt mig der spurgte) eller skal jeg helt lade vær med at svare????????????
Fortvivlede hilsener
spørgsmålstegnet! 12½.
Kære Spørgsmålstegn,
Først må du finde ud af, hvem af dem, du bedst kan lide. Og så skal du selvfølgelig svare L, også selvom det måske ikke bliver ham.
Hilsen
Anette, Ida og Kim

Hej,
jeg er en pige på 11, der har et problem. Jeg har lige fået en kæreste for en uge siden. Men hvad snakker man med drenge om? Håber I kan hjælpe mig.
Hilsen den anonyme.
PS. Jeg kigger tit efter andre drenge. Er jeg så utro??? Eller hvad kan jeg gøre???
HJÆLP!!
Hej!
For det første: Selvfølgelig er du ikke utro, fordi du kigger efter andre drenge! Det er der ikke noget galt i, så længe du holder dig i skindet.
Du kan snakke med din kæreste om noget, I har til fælles. Det kan fx være en film, I har set, et band eller et fodboldhold.
Hilsen
Ida, Anette og Kim

Hej
Jeg har et problem, som jeg håber at I kan hjælpe mig med. Jeg er vildt forelsket i en dreng, som går i 9. klasse (jeg selv går i 8.) men jeg ved ikke om han kan lide mig. Min veninde kender ham, for hendes mor og far er venner med hans mor og far, så hun har kendt ham hele sit liv. Jeg har sendt en e-mail til ham med min e-mail adresse, men jeg sagde bare ikke hvem jeg var. Hvad skal jeg gøre? Jeg tør ikke engang sige hej til ham, så jeg tør slet ikke at snakke med ham.

Jeg har et til problem, men det er faktisk min venindes problem. Men alligevel. Hun er vildt forelsket i en dreng, som også går i 9. klasse, men han ser slet ikke til hendes side, nærmere til min side. Og jeg kan ikke lide ham. Hun tør ikke snakke med ham eller fortælle ham som jeg godt kan lide, at hun kan lide en fra hans klasse.

Please hjælp mig/os for vi vil virkelig godt komme sammen med dem.
Hilsen skorpionen
Kære Skorpion,
det er altid svært at komme i kontakt med den, man godt kan lide. Det var en god idé at skrive en email til ham, men du skulle nok have skrevet dit navn. Vi synes, at du skal skrive til ham igen om noget som I har til fælles, det kan være skolen, sport, en fest eller lignende. På den måde kan I lære hinanden lidt bedre at kende, og så kan I måske mødes en dag. I kan jo fx gå i biografen alle 4: Dig, din veninde og de to fyre. Det virker lidt mere uforpligtende, når man er flere, der går ud sammen, og så har man også nogen at snakke med. Det kan din veninde sikkert arrangere, når hun nu kender ham du kan lide.
Kærlig hilsen
Ida, Anette og Kim

Jeg er en pige på 15 år som, gerne vil have hjælp!
Min kæreste og jeg har aldrig været i seng sammen og vi har været kærester i er 1/2 år. Det er noget med hans tro (siger han). Jeg kan virkelig godt lide ham og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg får sådan lyst til ham.
Skal jeg slå op???
Hilsen den ulykkelige
Til pigen på 15
Hvis det er mod hans tro at have sex, må du acceptere det. Det er svært, når nu du har meget lyst. Måske kan I i stedet røre ved hinanden, det kan også være enormt rart og dejligt
Hilsen Anette

Hej Teen
Kanon sej webside.
Jeg er en pige på snart 18 år og kommer sammen med en sød fyr på 24. Vi har været sammen over 2 år, men mit problem er at siden han har fået internet er han begyndt på at gå i seng ca. kl 4-5 om natten. Det fandt jeg ud af fordi jeg skulle ud at tisse, og så var han ikke kommet i seng. Så jeg gik ind i stuen for at høre om han ikke snart skulle i seng, da jeg fandt ham i fuld gang med at kigge på pornosider og spille den af. Jeg spurgte om han ikke snart skulle i seng. Han sagde bare at han kom om lidt, men jeg skulle bare gå i seng. Så jeg gik igen, men jeg blev utrolig ked at det, for jeg lå jo lige inde ved siden så kunne han da bare komme ind til mig i stedet for. Jeg spurgte ham hvorfor, men han sagde bare at han ikke havde lyst til at være sammen med mig lige den dag og han ikke ville høre mere om det.
Er det helt normalt, eller er jeg bare underlig?
Hilsen Pernille
Hej Pernille
Jeg forstår godt, at du blev ked af det. Jeg ville også selv blive meget ked af det. Så du er ikke underlig.
Det lyder ikke som om det er den første gang at han har været på internettet. Så jeg synes du skal prøve at snakke med ham om det. Ellers bliver det ved og du bliver mere og mere ked af det.
Hilsen Anette

Hej,
jeg er en pige på 11, der har et problem. Min kæreste har lige slået op. Jeg græder hele tiden, så PPPPPLLLLEEEAAAASSEEE, hjælp mig!!!
Kærlig hilsen Sally
Kære Sally.
Det er aldrig sjovt når éns kæreste slår op. Det er vildt hårdt og man har lyst til at græde hele tiden. Jeg tror på, at det er godt at græde meget lige når det er sket, men man skal selvfølgelig ikke bure sig inde. Efter et stykke tid vil du nok mærke, at det bliver lettere at leve med, men mens det endnu er så hårdt kan det hjælpe at være sammen med sine venner og lave ting sammen, sådan at man ikke hele tiden tænker på ham.
Man kommer til at opleve nogle gange at være ked af det på grund af en kæreste, der har slået op. Man bliver altid meget ked af det, men hen ad vejen lærer man, hvad der er godt at foretage sig, når det er sket, så det bliver en smule mindre smertefuldt.
Jeg håber, du har fået det lidt bedre.
Kærlig hilsen
Vibeke

Hej
Jeg er en dreng på 15 år. Jeg begyndte at gå til basketball for et halvt år siden. På pigeholdet er der en pige, jeg er vildt forelsket i men jeg ved hverken hvad hun hedder, hvor gammel hun er eller hvor hun bor. Og hver gang jeg prøver at snakke til hende, ved jeg ikke hvad jeg skal sige.
HJÆLP MIG HVAD SKAL JEG SIGE TIL HENDE!!!
Hilsen basketball-spilleren
Kære basketball-spiller.
Først må du prøve at overvinde dig selv og få snakket med hende på en eller anden måde. Du kunne jo skrive et lille brev til hende og give hende. I breve kan det være nemmere at få sagt det, man gerne vil. Måske er hun interesseret i dig, men det kan jo også være at hun ikke vil noget. Men lige meget hvad så kan du være STOLT over at du har gjort det. Det er en modig ting at gøre, men man finder også ud af, om der er noget eller ej.
Held og lykke med det.
Kærlig hilsen
Vibeke

Hej med jer.
Jeg har et problem som jeg håber at I kan hjælpe mig med. Jeg har/havde en kæreste som mine forældre vil have at jeg skal skrotte, men jeg kan ikke. De vil smide mig ud, hvis jeg ikke dropper ham. Jeg er godt klar over at han har generet min familie meget, men jeg kan ikke bare droppe ham. Hvad skal jeg gøre?
Kærlig hilsen Katja
Hej Katja
Du siger selv at du ved at din kæreste ikke har opført sig ordenligt overfor din familie, men har du snakket med ham om det? Måske ville dine forældre lade dig se ham, hvis han selv snakkede med dem og undskyldte? At vælge kæresten frem for familien er aldrig nogen god ide, kærester kan skiftes ud, men familien har du altid. Det er selvfølgelig bedst hvis dig og din familie kan finde en løsning, således at du både kan have din kæreste, og være være på talefod med din familie. Jeg synes at du skal tage en alvorlig snak med både din kæreste og din familie. Skiv endelig til os hvad der sker.
Hilsen Ida

Hejsa.
Jeg er gået hen og forelsket mig i en pige fra 8. klasse (jeg går i 9.), men det er ikke problemet. Problemet er: Hvordan skal hun scores?
Jeg plejer at kunne få næsten hvem jeg vil have, men det er som om, jeg ikke kan tage mig sammen til at score hende.
Kan I ikke give mig nogle råd som piger falder for?????
Tak.
C., 15 år.
Svar fra en pige på 14 år:
Hvis det var mig der skulle scores i skolen ville jeg blive glad hvis du startede med at snakke med mig. Stille roligt kunne vi så lære hinanden at kende og så efter en uges tid eller to kunne du evt. invitere mig ud.
Måske kan hun li' dig uden du ved det og tør måske ikke at snakke med dig.
Håber du kan bruge rådet.
Kram Trine.

Svar fra en pige på 12 år:
Jo det er da nemt!!
Hvis du har fået et "vink" om at hun er interesseret så bare skriv et brev eller e-mail eller få det skrevet på en stor skærm at du kan lide hende og gerne vil komme sammen med hende. Hvis du ikke har fået det dersens vink, skal du skrive et brev hvor der står f.eks at du vil dø for hende og sådan, piger elsker det. Tro mig, jeg ved det. Jeg er jo osse en pige, sååå...
Hilsen Michelle.

Hej Teen
Jeg har et STORT problem!!
Jeg har chattet med denne hersens fyr! Jeg spurgte om vi skulle skrive sammen! Han sagde at det kunne vi godt og nu har JEG så spurgt om vi skulle være kærester!
Problemet er så det at i min klasse er der også en dreng! Han har spurgt om vi skulle komme sammen jeg svarede selvfølgelig JA! Men... den fra nettet har også sagt ja til mig!
Hvem skal jeg vælge? Jeg vil gerne ha' fyren fra min klasse da jeg har kendt ham "altid" men ham fra nettet lyder også vældig sød!
Skal jeg sende mail tilbage og svare nej (til ham net-fyren) eller skal jeg ikke svare???
Hilsen Spørgsmålstegnet!
Kære "Spørgsmålstegn"
Hvis du helst vil have ham fra din klasse, er det ham du skal sige ja til. Det ville ikke være så pænt at lade være med at sige noget til 'net-fyren', så jeg vil foreslå, at du skriver en mail til ham (eller ringer til ham, hvis du har hans nummer) og fortæller, at du har mest lyst til at komme sammen med ham fra din klasse. Sandheden er hård sommetider, men i det mindste ved "netfyren" hvorfor det ikke bliver til noget med jer.
Kærlig hilsen
Vibeke

Hej!
Jeg er en dreng på 18 år der har gået sammen med en kæreste i et halvt år. Her forleden sagde hun pludselig at hun havde ønsket at hun havde været smuk, eller smukkere. Det har fået mig at tænke, at det er måske fordi hun ikke er fornøjet med mig og mit udseende og måske vil have en anden kæreste der ser langt bedre ud end mig. Men fordi at hun ikke er en alle glor efter ved hun, at hun ikke får en kæreste med et godt udseende. Hun siger dog at hun stadigvæk elsker mig, men jeg er begyndt at tvivle. Er jeg en sekunda-vare?? Er det sådan at hun må nøjes med mig??? Eller vil mange piger bare have et bedre udseende????
MVH
F.
Kære F.
Jeg tror det gælder mange piger, at de drømmer om at se bedre ud end de gør, hvilket jo er lidt ærgerligt, da mange piger ser godt ud som de er. Det, at din kæreste klager over, at hun gerne vil se bedre ud, tror jeg umiddelbart ikke har noget med dig at gøre. Jeg går ud fra, at eftersom I er kærester og forelskede i hinanden, synes du hun er smuk, køn, dejlig, ser godt ud - alt efter hvilket udtryk man vælger at bruge. Det kan være, hun gerne en gang imellem vil høre fra dig at hun ser godt ud (uden at hun skal fiske efter det, som hun gjorde forleden). Det kan være, at du gør hende opmærksom på, at hun har nogle dejlige øjne eller du er pjattet med at holde om hende, for du synes hun er så velskabt.
-Et eller andet du kunne finde på at sige.
Kærlig hilsen
Vibeke

Hej Teen
Jeg er en pige på 12½ år og jeg har et problem!
Der er denne her dreng fra min klasse og jeg går og tænker på ham hver dag! Jeg er for flov til at spørge ham om vi skal komme sammen, men det er det jeg vil!!!!!!!
Please hjælp mig hvad skal jeg gøre??
Hilsen den fortvivlede!
Kære Fortvivlede.
Hvis du gerne vil vide, om han vil komme sammen med dig, må du få spurgt ham på den ene eller den anden måde. Det kan godt være ret svært at spørge, hvis man skal spørge direkte, men du kunne jo skrive et brev til ham eller sende en email, hvis han har en emailadresse. Ved du, at man kan finde alle mulige kort på denne adresse: www.egreetings.com. Det kunne være, du kunne finde et kort her, som lige egner sig til at sige sådan noget. Det kan jo være, han slet ikke svarer eller at han måske siger, han ikke vil være kærester, men så ved du det, og så kan du jo begynde at kigge efter en anden.
Hilsen Vibeke.

Hej Brevkasse
Jeg har et problem, min kæreste chatter konstant, og hver gang hun snakker med nogen, sidder hun og flirter med de drenge hun snakker med. Jeg bliver selvfølgelig pisse-jaloux. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller hvordan jeg skal reagere.
HJÆLP MIG!
Hej!
Det er muligt, din kæreste slet ikke er klar over, at du opfatter hendes chat som flirt. Fortæl hende stille og roligt, at du ikke har det så godt med at hun flirter, så hun ved at du ikke bryder dig om det.

Kærlig hilsen
Vibeke

Hej!
Jeg er en pige på 13 år der totalt forelsket i en dreng fra min klasse, men jeg tror ikke at han ved det. Engang imellem sidder jeg ved siden af min telefon og har lyst til at ringe og spørge om vi ikke skal gå i biografen i morgen, men jeg er som alle andre bange for at han siger nej.
Hvad skal jeg gøre ???
PLEASE HJÆLP MIG

Hilsen Louise
Kære Louise.

Hvis du er bange for at ringe til ham fra din klasse og invitere ham i biografen, vil jeg foreslå, at du tager initiativ til at høre 3-4 drenge og 3-4 piger fra din klasse, om ikke I skal tage et smut i biffen. Så kan det være han gerne vil med, men samtidig er der også andre til stede. Man kunne jo forestille sig, at det ville blive hyggeligt, sådan at nogen har lyst til at lave et eller andet igen snart, sådan at I lærer hinanden bedre at kende og på den måde kan det være, det bliver lettere for dig at spørge ham om et stykke tid.

Kærlig hilsen
Vibeke

Hej Teen!!

Jeg har et problem, hvis man kan kalde det for et problem.
Jeg har været vild med en dreng der er lidt ældre end mig i snart 2 år og jeg ved ikke om han kan lide mig. Han har haft en kæreste. Så slog hun op med ham og det har tagt ham næsten 1 år om at glemme hende. Nu har han lige slået op med sin nye kæreste og jeg ved ikke om han skal have lige så lang tid med at komme over hende.
Jeg vil bare så gerne komme sammen med ham.
Jeg kan ikke få ham ud af hovedet.
Hvad skal jeg gøre ?

Hilsen den hjælpeløse.
Kære Hjælpeløse!
Den bedste måde at få besked på, er at sige det til den fyr, man er forelsket i, men det er jo også ret svært. Men selvom det er svært, så udsætter man kun sig selv for at få enten et ja eller et nej, og er det nu et ja, så er det bare skønt. Bliver svaret et nej, så må man tage den med og prøve at komme videre. Der er flere måder at komme i kontakt med ham på: Man kan ringe, skrive en email, sende et brev eller komme til at tale med ham til en fest.
Held og lykke.

Kærlig hilsen
Vibeke

Hej brevkasse!
Jeg har et problem, men hvem har ikke det?
Jeg er vild med en dreng og det har jeg været i en måned nu. Men her for en uge siden fandt jeg ud af at han har kæreste på og har haft det i 2 uger.
Nu er det sådan at vi alle 3 går på samme skole og hver gang jeg ser hende bliver jeg ked af det og har bare lyst til at slå hende. Så skal jeg bare vente til at han måske en gang bliver ledig eller hvad skal jeg gøre??
Hjælp mig!!!!!!
Pigen på 15.
Hej!
Hvis du kunne tænke dig at vide, om der overhovedet en gang er en chance for at du kunne blive kæreste med ham, kunne du sende et brev til ham og fortælle, at du har haft kig på ham et stykke tid, og nu ville du bare gerne at han skulle vide det. Hvis du gør det, kan du risikere at han fortæller, han ikke vil have noget med dig at gøre. Det modsatte kan også ske. Det er altid den chance, man må tage, hvis man vil vide besked. Du kan også vente til han en gang ikke kommer sammen med den anden pige mere, men indtil da tror jeg, du må bide den i dig hver gang du ser hende, selvom det selvfølgelig er rigtig surt!

Kærlig hilsen
Vibeke

Hej!
Jeg har lige et spørgsmål: Her for en uge siden var jeg til en fest og der mødte jeg en alletiders fyr. Vi var sammen hele aftenen men vi var ikke i seng sammen kun det der kysseri! Vi er stadig venner faktisk ret gode venner men der er bare det at jeg har haft en kæreste i en måned nu og jeg har ikke fortalt ham om festen! Skal jeg det? Jeg vil helst ikke være uvenner med ham og især ikke når vi går på samme skole! Før vi begyndte at komme sammen var vi også gode venner og det vil jeg helst blive ved med at være med ham! Ham jeg var sammen med til festen skal også til at begynde her på skolen. Og han ved godt at jeg har en kæreste her. Jeg ved ikke hvem jeg sådanne set skal vælge så vil i ikke nok hjælpe mig?
mvh. K., 15 år.
Kære K.
Det er svært at sige, om du skal fortælle din kæreste det. Sommetider er det det bedste, andre gange er det bedre ikke at sige noget, men der er vist ikke nogen regler for, hvornår hvad er bedst. Der er vel flere der har set jer kysse? Umiddelbart synes jeg, du skulle fortælle din kæreste det, for det er trods alt bedre at høre det fra dig end at han hører nogle rygter lige pludselig. Du skal så huske, at det jo kan være han ikke vil komme sammen med dig mere, men det er hvad man risikerer, når man er kommet til at kysse med en anden.

Kærlig hilsen
Vibeke

Til brevkassen

Jeg er en ung pige på 16 år!
Mig og min kæreste har kommet sammen i nogle måneder. Jeg kendte ham, også før vi begyndte at komme sammen, og jeg kan fortælle at det var kærlighed ved første blik. Vi begyndte så også at komme sammen, og efter en måned gik vi første gang i seng med hinanden. Jeg følte at jeg var parat, for da vi beskyttede os, var der jo ingen ting at være bange for.

Men nu efter vi er kommet sammen i nogle måneder ville han gerne have sex uden beskyttelse, og da vi havde talt lidt om det, sagde jeg ja. Men nu fortryder jeg meget! For jeg kan mærke på min krop at der er noget galt!!

Jeg har snakket med ham om det, men han er lige så bange for det som jeg er, altså for at jeg er gravid!!
Hvad skal jeg gøre, har I nogle råd??

Hilsen den ulykkelige!!
Hej!
Det er vigtigt, at du hurtigt finder ud af, om du er gravid. På apoteket kan du købe en graviditetstest, som du selv kan udføre. Det er meget nemt: Du skal bare tisse på den pind, der følger med og holde øje med om farven ændrer sig (der findes forskellige typer, læs brugsanvisningen).
Hvis du ikke er gravid, kan du ånde lettet op og så huske at bruge kondom fremover.

Hvis du er gravid, er du nødt til at snakke med dine forældre og din læge, så I sammen kan beslutte hvad der skal ske.

Hilsen Kim

Hej

Jeg har et problem: Der er den her pige som jeg simpelthen ikke kan få ud af hovedet. Jeg vil gerne være kærester med hende, men jeg ved at hun er forelsket i en anden.
Hvordan griber man det an????

Dreng, 15 år.
Svar fra en dreng på 11 år:

Jeg har set at der har været et brev tidligere fra en 15-årig som godt kunne lide en pige men han siger han vidste at hun kunne lide en anden.

Han kunne for eksempel prøve at købe nogle blomster til hende eller prøve og ringe til hende og spørge om hun ville med i byen og gå i butikker. Det er nogen piger helt vilde med.

Hvis alt det slår fejl så prøv at hvis hun f.eks. mangler blyanter så prøv at give hende nogen blyanter.

Mads

Halli halløj!!
I sommer, på ferie, mødte jeg denne fuldstændig vidunderlige fyr! Jeg har aldrig mødt en fyr som ham! Alt hvad jeg nogensinde havde drømt om! Jeg var sammen med ham de to sidste dage, og vi havde det enormt fedt! Så var han jo også lige mester i kyssekunsten, uuhhhh!!!!
Nå, men han var en meget usikker den sidste aften pga. noget jeg havde jeg gjort aftenen før - en lang historie! Så jeg tror ikke han turde spørge efter min adresse, fordi han troede ikke at jeg ville have mere med ham at gøre! Dum som jeg var fik jeg heller ikke hans adresse! Jeg så ham ikke dagen efter før vi skulle med flyet hjem - han skulle med bus! Så dér havde jeg jo ikke chancen for at få adressen!
Men, sagen er at jeg savner ham så ufatteligt meget! De første 2 mdr. tænkte jeg konstant på ham... Nu er det snart 3 mdr siden... Men jeg savner ham stadig lige meget!
Min veninde har lige sagt at hun måske kan skaffe hans adresse. Hun kender én der kender én der bor i den by hvor han bor! Jeg ved ikke om jeg skal tage imod hans adresse!?? Var det ikke mest fornuftigt bare at glemme ham? Prøve at komme over ham og finde én i min egen by? Men han er jo den dejligste fyr jeg nogensinde har mødt!
Jeg tør kun skrive brev til ham! Men hvad fa'en skal man skrive??? Jeg elsker dig og savner dig for vildt?? Eller bare lege den gode ven, der lige skulle høre hvordan det gik? Jeg tænker og tænker, men kan ikke rigtig finde frem til noget....
Der kan vel ikke ske noget ved at skrive til ham? Men jeg ved hvor ufattelig skuffet og såret jeg bliver hvis jeg finder ud af at for ham var jeg bare en ferieflirt! Så vil jeg hellere bare lade det stå hen i det uvisse og prøve at glemme ham! Men hvad nu hvis han føler bare noget i nærheden af det samme???
Jeg savner dig for vildt!
Hilsner fra den forelskede....
Hej den forelskede
Jeg ville prøve at få fat i hans adresse.
Du har tænkt på ham i så lang tid og nu har du muligheden for at kontakte ham - jeg synes, du skal skrive til ham. Skriv et brev til ham og læg måske ikke ud med de vildeste kærlighedserklæringer, men fortæl ham at du tænker på ham.
Mange hilsner Anette

Hej Brevkasse
Jeg er en dreng på 15 der er totalt forelsket i en pige. Hun er vist også forelsket i mig.
Vi var sammen i en weekend, men inden weekenden var omme, slog jeg op med hende p.g.a. mine venner. Jeg hørte nemlig at de ikke kunne lide 7. klasser og desværre går hun i 7. klasse.
Jeg vil rigtig gerne være sammen med hende men jeg er bange for hvad mine venner skal tro.

HJÆLP!!!!!!!!!!
Hej!
Det er da fuldstændig langt ude, at dine venner ikke kan lide folk, bare fordi de går i 7. klasse!
Jeg ville ikke give 5 flade ører for nogle "venner", der prøvede at påvirke hvem jeg skulle komme sammen med.
Måske er de bare jaloux på dig over at du har fundet en pige.
Hvis du virkelig er forelsket i pigen, så tag hende dog! Hvis vennerne ikke kan acceptere det, så drop dem.

Hilsen Kim

Hej Teen's Brevkasse.

Jeg er en dreng på 14 år som lige er begyndt at komme sammen med en meget meget sød pige.

Vi har det utroligt godt sammen, men hun siger jeg kysser på en mærkelig måde, hvordan forbedrer jeg mit kys?

Please hjælp mig med et svar, tusind tak.....Jeg har brug for JERES hjælp!
Vi har tidligere behandlet spørgsmål om kys.

Læs fx her eller her.

Hej, jeg er en pige på 16 år, der gerne vil fortælle om mit første "rigtige" forhold.
Det startede med at "Bo" og jeg havde været sammen til fester før vi rigtigt begyndte at komme sammen. På et tidspunkt kom han og sagde til mig at han ikke mente de kunne blive til noget. Nåh ja, tænke jeg så bare. Fordi vi have jo kun været sammen (kun kysset). En uges tid efter var vi til endnu en fest. Han kom hen og sagde til mig at han havde fortrudt det med at vi ikke kunne blive kærester. Jeg bliv kanon-glad for at høre at han havde fortrudt det. Men passede det så? Vores fælles venner kom hen og sagde til mig at han havde haft det af "H" til hele den uge der var gået og han rigtig rigtig godt kunne lide mig.

Vi begyndte så at komme sammen, og det kørte da sådan rimlig godt. Men efter en uge gik det helt galt. For det første: Min veninde hang/hænger nærmest på ham omme på skolen (vi går i klasse sammen alle sammen). Hun sad og holdt om ham og snakkede med ham. På den måde blev jeg lidt meget jaloux. For det var ligesom om at han hellere ville snakke med hende end med mig. Det skal lige siges at hun også har kæreste på.
Nå, men jeg lærte at leve med det. Så var der min såkaldte veninde. Hun havde sagt til mange at det ikke kørte godt imellem mig og min kæreste. Det er i hvert fald en ting hun ikke ved noget om. Da hun så havde sagt det til en masse, kom hun hen til mig og sagde: "Bo" vil slå op med dig. NÅ, så stod jeg dér og vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Hun sagde det oveni købet i skolen, hvor jeg skulle kigge på "Bo " i mange timer.
Til "Bo" havde hun været henne og sige at jeg ville slå op med ham.
Fuck, jeg flippede ud, da jeg fik det af vide. Men på det tidspunkt var "Bo"og jeg blevet eninge om at vi ikke skulle komme sammen mere. TRIST...
Vi blev enige om at være gode venner, men det er ligesom om at han undgår mig totalt nu. De første dage gik kanon-godt. Men nu 2 uger efter er han totalt kold over for mig.. Hvad skal jeg gøre, jeg kan stadigvæk godt lide ham???
Hilsen en piger der savner sin kæreste og hader sine såkaldte veninder !!!!
Jeg synes ikke at det lyder som om, nogen af jer er klar til at have en kæreste, hverken dig, "Bo" eller din veninde. Derfor synes jeg ikke at du skal være alt for trist, det kan godt være at du stadig kan lide "Bo", men hvis det kun er i skolen i ses, så er det ikke så underligt at alle andre skal blande sig!

Måske du skulle snakke med din veninde om hvordan man skal opføre sig over for en venindes kæreste, bare så I undgår problemer fremover. Men hvis "Bo" virkelig var en god kæreste (har han taget testen her på hjemmesiden?) så ville han heller ikke lade din veninde lægge an på ham, fordi han respekterer dig.

Det er selvfølgelig dejligt at have kæreste på, men ofte er det bedre at have gode venner, så prøv at være mere sammen med dine venner i stedet for at tænke på "Bo".

Hilsen IdaHvis du vil læse nogle af de tidligere spørgsmål, så klik her.


Tilbage